Loading...

O nás

brusiaren drahokamov

Vitajte, som Igor Gavroň, zakladateľ spoločnosti A&G Emporium s.r.o., sídliacej v Spišskej Novej Vsi. Zaoberáme sa remeselným spracovaním drahokamov a výrobou šperkov podľa individuálnych požiadaviek našich klientov.


Moja špecializácia spočíva v precíznom fazetovaní drahokamov. S dlhoročnými skúsenosťami a s láskou ku kráľovstvu minerálov, sa snažím odhaliť ich skrytú krásu a rozmanitosť. Môj prístup k práci je starostlivo zvážený, neunáhlený a inšpirovaný fantáziou a tvorivosťou.


Pri práci s drahými kameňmi si uvedomujem, že to nie je proces, ktorý by sa dal zrýchliť. Každý kúsok je výsledkom oddanosti, vytrvalosti a využívania nástrojov, techník a zručností, ktoré som mohol získať v priebehu mojej kariéry.


Rozhodol som sa vyhnúť rýchlemu masovému mysleniu, ktoré často sprevádza komerčný trh s drahými kameňmi. Preferujem dôvernejší, premyslenejší a úctivejší prístup, ktorý je, podľa mňa, v srdci každého skutočného fazetéra - brusiča.


Moje diela sú výtvormi z prírody, dokončenými ľudskou rukou, a teším sa, že Vám budú prinášať radosť dlhé roky. Ak snívate o jedinečnom šperku, do ktorého vložíte vlastné srdce, ste na správnej ceste.


Pri tvorbe šperku je centrálny kameň rozhodujúcim faktorom, ktorý ovplyvní celkový vzhľad diela. Máte možnosť doplniť ho postrannými kameňmi a akcentmi podľa vlastného vkusu a fantázie. Rovnako dôležité je aj rozhodnutie o materiáli a tvare obrúčky.


Spolupracujem s návrhármi a zlatníkmi, ktorí dokážu vaše predstavy profesionálne dotiahnuť do konca, zabezpečujúc trvácnosť a krásu výsledného šperku.
Prajem Vám veľa radosti pri objavovaní a nošení týchto unikátnych kúskov, ktoré v sebe nesú časť prírody a moju oddanosť remeslu. Ak máte ďalšie otázky alebo požiadavky, neváhajte ma kontaktovať emailom na igor@gemmyart.sk.